Aanbestedingen

Heeft u een aanbestedingsproject voor feestverlichting beschikbaar en zoekt u een partner die u maatwerk kan bieden tegen een scherpe prijs? Wij schrijven graag in op uw project.

hangornament
hangornamenten
objectverlichting
eyecatcher
Hangornamenten

Aanbesteding? Wij doen mee!

Feestverlichting zit bij ons in het bloed, daar staan we mee op en daar gaan we mee naar bed. Zoekt u een professionele partner voor uw feestverlichtingswens en heeft u een openbare aanbesteding beschikbaar, licht ons dan gerust in. Wij schrijven in op uw aanbesteding en komen met een verrassende maatwerk oplossing. Vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven. Daarmee komt sfeer en gezelligheid opeens snel en professioneel dichtbij. 

Advies en maatwerk

Heeft u moeite bij het maken van een keuze? Wij adviseren u! Vervolgens berekenen wij de benodigdheden en zorgen voor volledige installatie, allemaal in eigen beheer. U heeft nergens omkijken naar! Zo is er voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn een officieel erkend installatiebedrijf en werken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. Dat geeft ú een veilig en vertrouwd gevoel.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mailadres of via telefoonnummer 0592-340694. Of vraag direct een offerte. Wij helpen u graag!

PRODUCTEN

Met onze feestverlichting creëert u prachtige effecten en een sprookjesachtige sfeer. Wat uw wens ook is, wij helpen u met advies op maat!

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om uw verlichtingswensen te bespreken.
Vertel ons uw wensen op het gebied van feestverlichting en wij maken een offerte voor u op maat. Ook voor algemene vragen over de installatie van feestverlichting of kerstverlichting voor uw evenement, winkelstraat of gebouw kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacybeleid.

Copyright Doorenbos B.V. | realisatie website: Studio Christiaan Koppelaar

Wij zijn een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf (REI)

Uw bericht is verzonden!

We nemen spoedig contact met u op.