HANGORNAMENTEN

Hangornamenten boven de openbare weg kleden uw straat feestelijk aan! Tijdens de sfeervolle winterperiode genieten bezoekers van uw winkelstraat met volle teugen van deze prachtige vorm van verlichting.

Ruim assortiment

Hangornamenten zijn relatief grote ornamenten die goed opvallen in het straatbeeld. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan modellen is er altijd voldoende en unieke keuze. Dus welke keuze u ook maakt, uw hangornamenten zult u niet tegenkomen in andere steden of dorpen.

Constructie

De hangornamenten worden opgehangen aan staalkabels. Wij monteren deze staalkabels op een speciale manier aan de gevels van omliggende panden, zonder dat wij daarbij schade aanbrengen aan de panden zelf. Zo kunt u jarenlang elke winterperiode gebruik maken van gevelverlichting.

Advies en maatwerk

Heeft u moeite bij het maken van een keuze? Wij adviseren u! Vervolgens berekenen wij de benodigdheden en zorgen voor volledige installatie, allemaal in eigen beheer. U heeft nergens omkijken naar! Zo is er voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn een officieel erkend installatiebedrijf en werken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. Dat geeft ú een veilig en vertrouwd gevoel.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mailadres of via telefoonnummer 0592-340694. Of vraag direct een offerte. Wij helpen u graag!

Toepassingen

Met onze feestverlichting creëert u prachtige effecten en een sprookjesachtige sfeer. Wat uw wens ook is, wij helpen u met advies op maat! Voor elke toepassing hebben wij fantastische verlichtingsoplossingen beschikbaar.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om uw verlichtingswensen te bespreken.
Vertel ons uw wensen op het gebied van feestverlichting en wij maken een offerte voor u op maat. Ook voor algemene vragen over de installatie van feestverlichting of kerstverlichting voor uw evenement, winkelstraat of gebouw kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacybeleid.

Copyright Doorenbos B.V. | realisatie website: Studio Christiaan Koppelaar

Wij zijn een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf (REI)

Uw bericht is verzonden!

We nemen spoedig contact met u op.