standalones

Met professionele standalones maakt u gegarandeerd indruk op uw publiek. Laat uw bezoekers daarom extra genieten en kies voor een standalone voor uw winkelcentrum of bedrijfspand!

Standalones: voor elke wens een oplossing

Elk seizoen verrast u uw publiek met prachtige feestverlichting. ‘s Winters zijn dat arrensleeën of sneeuwmannen en ‘s zomers verlichte standalones in de vorm van partyverlichting (zoals dieren en palmbomen). Wat uw verlichtingswens ook is, wij hebben voor elke vraag en elk seizoen een passend antwoord. Scherpe huurprijzen en een ruim assortiment, dát is wat ons uniek maakt. Kies uit ontelbare varianten, vervaardigd in eigen beheer.

Inclusief of exclusief installatie

Wij zorgen ervoor dat uw standalones op locatie worden afgeleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om de verlichting zelf te komen afhalen. U huurt bij ons inclusief of exclusief installatie. 

Advies en maatwerk

Heeft u moeite bij het maken van een keuze? Wij adviseren u! Vervolgens berekenen wij de benodigdheden en zorgen voor volledige installatie, allemaal in eigen beheer. U heeft nergens omkijken naar! Zo is er voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn een officieel erkend installatiebedrijf en werken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. Dat geeft ú een veilig en vertrouwd gevoel.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mailadres of via telefoonnummer 0592-340694. Of vraag direct een offerte. Wij helpen u graag!

Toepassingen

Met onze feestverlichting creëert u prachtige effecten en een sprookjesachtige sfeer. Wat uw wens ook is, wij helpen u met advies op maat! Voor elke toepassing hebben wij fantastische verlichtingsoplossingen beschikbaar.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om uw verlichtingswensen te bespreken.
Vertel ons uw wensen op het gebied van feestverlichting en wij maken een offerte voor u op maat. Ook voor algemene vragen over de installatie van feestverlichting of kerstverlichting voor uw evenement, winkelstraat of gebouw kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacybeleid.

Copyright Doorenbos B.V. | realisatie website: Studio Christiaan Koppelaar

Wij zijn een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf (REI)

Uw bericht is verzonden!

We nemen spoedig contact met u op.