Over ons

Doorenbos Feestverlichting is al meer dan 70 jaar actief op het gebied van professionele feestverlichting. Wij komen ons licht ook graag bij ú opsteken. Met onze feestverlichting brengen wij extra sfeer bij uw bedrijf, winkelpand of -straat!

De tijd dat feest- en sfeerverlichting alleen beschikbaar is voor de kerstdagen en het winterseizoen zijn al lang voorbij. Wij hebben feestverlichting voor elk jaargetijde beschikbaar. Voor het verlichten van uw zomerfeest, uw bedrijfspand of uw openbare object bijvoorbeeld. Ruim 80 modellen hang- en paalornamenten zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Daarmee zijn we uitgegroeid tot van de grootste verhuurbedrijven van Nederland. Wat uw verlichtingswens ook is, wij leveren maatwerk in heel Nederland.

hangornamenten

Uw verlichtingswens is bij ons in veilige en vertrouwde handen. Doordat wij een InstallQ gecertificeerd installatiebedrijf zijn, voeren wij alle werkzaamheden vakkundig en conform de meest recente wet- en regelgeving uit. Ook voor tijdelijke of permanente stroomvoorziening op uw markt of beurs kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen staan voor u klaar! Wij hebben alle materialen in huis, maken een stroomplan voor u en installeren alles van A tot Z.

PRODUCTEN

Met onze feestverlichting creëert u prachtige effecten en een sprookjesachtige sfeer. Wat uw wens ook is, wij helpen u met advies op maat!

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om uw verlichtingswensen te bespreken.
Vertel ons uw wensen op het gebied van feestverlichting en wij maken een offerte voor u op maat. Ook voor algemene vragen over de installatie van feestverlichting of kerstverlichting voor uw evenement, winkelstraat of gebouw kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacybeleid.

Copyright Doorenbos B.V. | realisatie website: Studio Christiaan Koppelaar

Wij zijn een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf (REI)

Uw bericht is verzonden!

We nemen spoedig contact met u op.