lintverlichting

Met lintverlichting creëert u in een handomdraai de juiste sfeer! En lintverlichting is bovendien zeer eenvoudig in gebruik.

Direct sfeer

Lintverlichting is een ideale vorm van feestverlichting waarmee u in een handomdraai sfeer creëert. Uw bezoekers zullen versteld staan van het magische karakter dat uw verlichting teweeg brengt. Bovendien is lintverlichting heel eenvoudig in gebruik. Doordat de kabels van lintverlichting doorgekoppeld kunnen worden, heeft u maar een beperkt aantal stroompunten nodig. Zo is lintverlichting uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hoge kerstbomen. Wist u dat wij ruim vijf kilometer kabel op voorraad hebben?

(Bedrijfs)evenementen

Lintverlichting is een ideale sfeermaker voor bijvoorbeeld uw (bedrijfs)evenement. U verlicht met lintverlichting heel eenvoudig grote oppervlakten. 

Advies en maatwerk

Heeft u moeite bij het maken van een keuze? Wij adviseren u! Vervolgens berekenen wij de benodigdheden en zorgen voor volledige installatie, allemaal in eigen beheer. U heeft nergens omkijken naar! Zo is er voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn een officieel erkend installatiebedrijf en werken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. Dat geeft ú een veilig en vertrouwd gevoel.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mailadres of via telefoonnummer 0592-340694. Of vraag direct een offerte. Wij helpen u graag!

Toepassingen

Met onze feestverlichting creëert u prachtige effecten en een sprookjesachtige sfeer. Wat uw wens ook is, wij helpen u met advies op maat! Voor elke toepassing hebben wij fantastische verlichtingsoplossingen beschikbaar.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om uw verlichtingswensen te bespreken.
Vertel ons uw wensen op het gebied van feestverlichting en wij maken een offerte voor u op maat. Ook voor algemene vragen over de installatie van feestverlichting of kerstverlichting voor uw evenement, winkelstraat of gebouw kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacybeleid.

Copyright Doorenbos B.V. | realisatie website: Studio Christiaan Koppelaar

Wij zijn een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf (REI)

Uw bericht is verzonden!

We nemen spoedig contact met u op.