winkelstraten

In uw winkelstraat of winkelcentrum zorgt feestverlichting voor extra gezelligheid tijdens de wintermaanden. En juist die gezellige uitstraling van uw winkelstraat of -centrum zorgt voor vele extra bezoekers en klanten. Creëer ook een extra feestelijke sfeer met onze feestverlichting.

Geschikt voor elk winkelgebied

Eigenlijk verdient elk winkelgebied een sfeervol verlichte winterperiode. En waarom ook niet, want sfeer en gezelligheid is voor ieder iedere ondernemingsvereniging binnen handbereik. Wij leveren talloze soorten, maten en uitvoeringen feestverlichting, dus welke verlichting u ook kiest, er is altijd een oplossing voor handen. Gaat u voor hangornamenten, paalornamenten of gevelornamenten? Of juist voor contourverlichting, boomverlichting, lintverlichting, of kerstverlichting? Verras uw bezoekers tijdens de zwoele zomermaanden met sfeervolle zomerverlichting. Wij bieden voor elke gelegenheid een passende oplossing.

Advies en maatwerk

Heeft u moeite bij het maken van een keuze? Wij adviseren u! Vervolgens berekenen wij de benodigdheden en zorgen voor volledige installatie, allemaal in eigen beheer. U heeft nergens omkijken naar! Zo is er voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn een officieel erkend installatiebedrijf en werken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. Dat geeft ú een veilig en vertrouwd gevoel.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mailadres of via telefoonnummer 0592-340694. Of vraag direct een offerte. Wij helpen u graag!

PRODUCTEN

Met onze feestverlichting creëert u prachtige effecten en een sprookjesachtige sfeer. Wat uw wens ook is, wij helpen u met advies op maat!

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om uw verlichtingswensen te bespreken.
Vertel ons uw wensen op het gebied van feestverlichting en wij maken een offerte voor u op maat. Ook voor algemene vragen over de installatie van feestverlichting of kerstverlichting voor uw evenement, winkelstraat of gebouw kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacybeleid.

Copyright Doorenbos B.V. | realisatie website: Studio Christiaan Koppelaar

Wij zijn een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf (REI)

Uw bericht is verzonden!

We nemen spoedig contact met u op.