boomverlichting

Met duizenden LED-lichtjes in bomen creëert u een sprookjesachtige sfeer. Bezoekers zullen versteld staan van de gezellige sfeer in uw straat, rondom uw gebouw of bij uw evenement. Wij leveren maatwerk boomverlichting.

LED

Met het door ons ontwikkelde LED Tree Light, creëert u een  sprookjesachtige sfeer in uw straat. De bomen in uw straat of dorp bieden het publiek een geweldig aanzicht! Wist u dat in een gemiddelde boom meer dan 2.000 LED’s voor verlichting zorgen! Gegarandeerd een goede sfeer dus. 

Voor ieder type boom

Ook úw bomen kunnen wij gegarandeerd prachtig verlichten. Doordat onze Tree Light op maat voor u wordt gemaakt is bijna elke boom geschikt om te worden uitgelicht. Vanzelfsprekend monteren wij de verlichting op een zorgvuldige manier waardoor er geen schade aan uw boom ontstaat. En dankzij de groene kleur van onze voedingskabels, zijn de kabels van de verlichting overdag nauwelijks zichtbaar.

Advies en maatwerk

Heeft u moeite bij het maken van een keuze? Wij adviseren u! Vervolgens berekenen wij de benodigdheden en zorgen voor volledige installatie, allemaal in eigen beheer. U heeft nergens omkijken naar! Zo is er voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn een officieel erkend installatiebedrijf en werken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. Dat geeft ú een veilig en vertrouwd gevoel.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mailadres of via telefoonnummer 0592-340694. Of vraag direct een offerte. Wij helpen u graag!

Toepassingen

Met onze feestverlichting creëert u prachtige effecten en een sprookjesachtige sfeer. Wat uw wens ook is, wij helpen u met advies op maat! Voor elke toepassing hebben wij fantastische verlichtingsoplossingen beschikbaar.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact om uw verlichtingswensen te bespreken.
Vertel ons uw wensen op het gebied van feestverlichting en wij maken een offerte voor u op maat. Ook voor algemene vragen over de installatie van feestverlichting of kerstverlichting voor uw evenement, winkelstraat of gebouw kunt u bij ons terecht. Onze specialisten staan voor u klaar!

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacybeleid.

Copyright Doorenbos B.V. | realisatie website: Studio Christiaan Koppelaar

Wij zijn een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf (REI)

Uw bericht is verzonden!

We nemen spoedig contact met u op.